Ticket control and visitation as force

Het is het moment dat je dichterbij de entree komt. Je hebt je beste outfit aan, klaar om er een mooie dag van te maken. 

Een euforisch gevoel, zin in wat er gaat komen. 

Dat moment voor de bezoeker, is ons startsein. 

Wij zijn het eerste beeld van de bezoekers, des te belangrijker dat we meteen een goede indruk achterlaten. Met enthousiaste jongens en meiden, die uiteraard ook hun beste (passende) outfits hebben aangetrokken, verwelkomen we de bezoekers op een vriendelijke manier. 

Dit doen we met een sterk en hecht team, waarbij wij de ticketscanners zelf regelen en de managers vanuit Entrance Experts het aansturen. 

Met een duidelijke verdeling en altijd genoeg aanspreekpunten voor de ticketscanners zorgen we voor een soepele doorstroom van het publiek. Ons doel is om elke bezoeker op zijn gemak te stellen, opstoppingen snel op te lossen en iedereen vooral op een prettige manier door de entree te coördineren. 

Vanwege de expertise van de Deworriers op verschillende disciplines, kunnen wij makkelijk en snel schakelen met de lijnen achter ons. Hierdoor is het geen probleem om mee te bewegen met de snelheid van de beveiliging.

Met diezelfde gastvriendelijkheid ontvangen we de bezoekers bij de volgende lijn, de visitatie.  

Vanuit één team met één gezamenlijk doel, staat onze visitatie klaar om de gasten verder te helpen. Met een efficiënte en effectieve inzet zorgen we vanuit zowel de ticketscan als de visitatie voor een gestroomlijnde bezoekersstroom. Waar normaliter twee partijen los van elkaar werken, creëren we nu een harmonie die uiteindelijk op alle onderdelen goed in elkaar overloopt. 

De tickets zijn gescand, de bezoekers zijn door de visitatie, nu mogen ze bijna alle kanten op gaan waar ze maar heen willen. 

Echter zijn er tijdens weekenders enorm veel verschillende bezoekersstromen die aan het einde van de dag allemaal een andere kant op moeten. Hiervoor regelt de organisatie vaak verschillende polsbandjes. In samenwerking met Dutchband hebben wij de afgelopen jaren op dit onderdeel vaak mogen ontzorgen. Net zoals bij de ticketscan zetten wij hier een vlot en loyaal team neer, dat wordt gecoördineerd door onze medewerkers, gedreven door gastvrije assertiviteit. Deze bandjes creëren een guideline voor de bezoekers. Iets wat erg belangrijk is voor de rust en de veiligheid van het terrein. 

Dat zijn essentiële onderdelen binnen een organisatie. Waarbij Entrance Experts perfect binnen deze rol past. 

Wanneer zowel de ticketscan als de sealstations beide door Entrance Experts worden opgepakt creëert dit een nog soepelere operatie. Dit zorgt er namelijk voor dat wij ten aller tijde kunnen meebewegen met de druk van de bezoekers. 

Iets waar wij, als Entrance Experts en haar partners elke dag weer opnieuw de energie uithalen. Het begeleiden van grote groepen mensen, onder hoge druk, in internationaal verband waar gastvrijheid leidend is!