Over ons

Entrance Experts een allround veiligheidsbedrijf voor en door de evenementen industrie. Het bedrijf is ontstaan vanuit de behoefte van de industrie om veiligheid op een effectieve manier toe te passen, waarbij er niet alleen naar de veiligheid van de gasten wordt gekeken, maar dat er juist ook naar veiligheid in het geheel wordt gekeken.

Hierdoor worden de belangen van de organisator of producent ten aller tijden behartigd. 

Een totaaloplossing voor organisatie, productie en operatie op gebied van veiligheid. Een verzekering die allesomvattend is, duidelijke en goede planvorming, productionele en operationele ontzorging van uitgifte materialen en diensten, machinerie en boneyard. Beveiliging tijdens op- en afbouw en show met daarbij de juiste camera ondersteuning en gewenste rapportage. 

Door deze unieke combinatie van diensten bieden wij de beste premies van nederland op gebied van onze verzekering. Daarbij kunnen wij de gehele productie voorfinancieren tot 400 duizend euro, waarbij deze voorfinanciering ook mee is verzekerd in het geval van annulering van het evenement. 

Door wie worden wij voornamelijk ingezet?

Onze voornaamste klanten zijn organisatoren of producenten van grootschalige, tijdelijke, leisure projecten… Festivals! Evenementen tussen de 5 a 25 duizend bezoekers zijn wij op dit moment het meest effectief en kunnen we het gehele evenement met eigen personeel oppakken.

Zowel in Nederland als in het buitenland worden wij ingezet om te zorgen dat de instroom zo snel en toch veilig mogelijk verloopt. Dit op basis van risicoprofiel en andere afwegingen.

Waar zijn wij te vinden?
– BKJN vs Party Raiser
– TT Assen Festival
– Oranjekoorts Festival  

Met onze partners..

In combinatie met onze partners kunnen wij niet alleen in mensen maar ook in spullen ontzorgen. Wij bieden niet alleen naast onze beveiligingsdienst de productie aan, ook is alles bij ons te verzekeren en voor te financieren. Wij gaan voor ieder soort project graag in gesprek om te kijken waar we zo effectief mogelijk kunnen ontzorgen.